Baard onderhouden

Tegenwoordig is het helemaal hip om een flinke baard te laten groeien. Mannen voelen zich mannelijker en authentieker door het groeien van een baard. Ook is het een soort van statement dat er gemaakt wordt. Moustaches zijn cool en baarden ook.

Maar, zorg dat die baard er dan ook netjes uitziet

Hoe moet je die baard onderhouden? Iedereen kent de grap; Er zit wat in je snor of baard, is dat om later op te eten? Er is niets zo vies als een onverzorgde baard. Dus wat kan je doen om je baard te onderhouden? Was je baard! Een baard bestaat uit haar en haar moet zo nu en dan gewassen worden. Je kan gewoon met een beetje shampoo, die je ook voor je hoofdhaar gebruikt, je baard een grondige wasbeurt geven.

Ook is het belangrijk je baard zo nu en dan bij te punten

Je kan dat doen met een baardtrimmer. Hier zitten verschillende standen op waarmee je er nooit te veel vanaf kan halen. Zorg dat je baard symmetrisch is. Als er rare plukken uitsteken geeft het al gauw een onverzorgde indruk.
Om je baard af te maken kan je er wat druppels arganolie in doen. Arganolie is absolute wonderolie voor haar. Je baard gaat hier van glanzen en lekker van ruiken. Succes!